Benodigd per persoon:
1 plakje bladerdeeg
4 à 5 champginons
1 kleine prei
wat hamreepjes
oude geraspte kaas
crème fraîche
1 ei
beetje olijfolie
tijm
oregano
(geen zout toevoegen!)
Verwarm de oven voor op 220 gr C.
Snij de champignons en prei in kleine stukjes. Roerbak de groentes kort samen met de hamreepjes, tijm en oregano in wat olijfolie.
Vet een ovenschaaltje in. Rol het bladerdeeg wat uit en bedek hiermee de bodem en randen van het schaaltje. Verdeel het roerbaksel over het bladerdeeg en dek het geheel af met een mengsel van geklopt ei, 2 eetlepels crème fraîche en oude geraspte kaas.
Bak de quiche in 20 minuten af in de voorverwarmde oven.
Eet smakelijk!
Hoi Syl,
BeantwoordenVerwijderenBedankt om volger bij me te worden ! Wat leuk !
Ik ben nu ook volger bij jou !
Heerlijk quiche, dat maak ik ook altijd graag !
Groetjes
Margo
Lijkt me heerlijk, wij aten gisteren ook quiche, met een vulling van spekjes, uien, kwark en bechamelsaus, heel erg lekker,
BeantwoordenVerwijderengroetjes
Ans
Oh, dat ziet er heel lekker uit, wij eten ook graag quiche ! Heb je recept meteen gekopieerd, bedankt ! Groetjes, Enny
BeantwoordenVerwijderenWe hebben "jouw" quiche gisteren gegeten, heerlijk, nogmaals dank voor het recept ! Groetjes, Enny
BeantwoordenVerwijderenWat leuk dat je het recept hebt klaargemaakt en dat het heerlijk smaakte!
Verwijderengroetjes,
Syl